FS1/FS2 404 not found

FS1 and FS2 are returning "platform response: 404 Not Found" for YouTube TV and Vidgo.

Rescanning individual channels repeatedly does not help. I can authorize into the FS web player using either set of credentials.

1 Like

Fixed in new build. Try updating in 20 minutes.

2 Likes

It also seems that Discovery auth channels are down.

Thanks! That worked perfectly.

I'm still only seeing 2020.09.14.2100.

You have to click and hold the button.

Thank you -- Downloading 2020.09.24.1908 update...

Not intuitive for any new users.
Hint: There's real estate in the section
Screenshot_2020-09-24 Channels DVR

1 Like

Updating solved this issue for me as well. Thanks for the quick turnaround!

FS1 and FS2 are returning "platform response: 404 Not Found" for Direct TV and Spectrum. Rescanning the 2 individual channels repeatedly does not help. I can authorize into the FS web player using either set of credentials as well. Please advise.

Yup. I'm having the same issue again, running 2020.10.14.0009 for both FS1 and FS2 using Cox TVE. Login works fine to view streams on foxsports dot com, and I have the channels.

2020/10/13 17:08:58.261580 [TVE] action=navigate url=https://sp.auth.adobe.com/api/v1/authenticate?reg_code=Y6X8CMY&mso_id=Cox&domain_name=adobe.com&requestor_id=NBAD&noflash=true&deviceType=html5&redirect_url=https%3A%2F%2Fsp.auth.adobe.com%2Fadobe-services%2FcompletePassiveAuthentication
2020/10/13 17:08:58.263969 [TVE] action=request type=Document method=GET url=https://sp.auth.adobe.com/api/v1/authenticate
2020/10/13 17:08:58.629404 [TVE] action=request type=Document method=GET url=https://login.cox.com/app/ccires_tveverywhere_1/exk1jha9awwp564kZ0h8/sso/saml
2020/10/13 17:08:58.629444 [TVE] action=auth_domain domain=login.cox.com
2020/10/13 17:08:58.902573 [TVE] action=request type=Document method=GET url=https://ciam.ccm.cox.net/customer/login/loginwidget.html
2020/10/13 17:08:59.009910 [TVE] action=request type=Document method=GET url=https://www.cox.com/content/dam/cox/okta/loginwidget.html
2020/10/13 17:08:59.141365 [TVE] action=wait_for_page
2020/10/13 17:09:05.195807 [TVE] action=page_ready
2020/10/13 17:09:05.195850 [TVE] action=wait_for_page done=true reason=page_ready
2020/10/13 17:09:05.195887 [TVE] action=fill_form u=name
2020/10/13 17:09:05.215213 [TVE] action=wait_for_auth
2020/10/13 17:09:06.099534 [TVE] action=request type=Document method=GET url=https://login.cox.com//login/sessionCookieRedirect
2020/10/13 17:09:06.232038 [TVE] action=request type=Document method=GET url=https://login.cox.com/app/ccires_tveverywhere_1/exk1jha9awwp564kZ0h8/sso/saml
2020/10/13 17:09:06.784447 [TVE] action=request type=Document method=POST url=https://sp.auth.adobe.com/sp/saml/SAMLAssertionConsumer
2020/10/13 17:09:07.060296 [TVE] action=request type=Document method=GET url=https://sp.auth.adobe.com/adobe-services/completePassiveAuthentication
2020/10/13 17:09:07.060363 [TVE] action=authed
2020/10/13 17:09:07.061454 [TVE] action=cookies num_domains=2 num_cookies=15
2020/10/13 17:09:07.065227 [TVE] action=error_response type=Document error=net::ERR_ABORTED
2020/10/13 17:09:08.012672 [TVE] Channel scan 135/212 NBATV failed: preauth: notAuthorized
2020/10/13 17:09:08.050298 [TVE] Channel scan 136/212 CBSSPORTS failed: notAuthorized
2020/10/13 17:09:08.101273 [TVE] Channel scan 137/212 FS1 failed: notAuthorized
2020/10/13 17:09:08.143810 [TVE] Channel scan 138/212 FS2 failed: notAuthorized

I had the same issue.... updating worked for me! Crazy that it broke like that though.

I did the update, but instead of the 404 not found message I'm getting 403 Forbidden for FS1/2 and BTN using Hulu as the source. On the FS1 webpage it lists Hulu as a viable source and I can login just fine but it won't start the stream in Chrome. Firefox works just fine. Anyone using Hulu and able to get fs1/2?

EDIT: After another scan it seems to have fixed itself.