No TBS West. Lost local Fox and discovery channels. YTTV

Noticed a recording was not recording on TBS West and could not tune any channels on YouTube TV. Removed and readded Source. Did scan and now some channels work and some don't.
TBS East works, TBS West does not. Discovery channels won't authenticate(Adobe error).
Fox Local Channel doesn't get added.
Yes I can log into Discovery with my YTTV credentials and it works. No idea about TBS West feed as the east works. Not sure what is going on with the FOX local. TNT West has the same issue.

Version: 2024.02.08.0440

Logs: 26b56716-2f8d-4c61-b73d-01af063eb8b9

The latest pre-release will fix TBS.

Your issue with Discovery is a problem with your authentication. You'll need to try again or check your password.

FOX locals are failing for many people and look like they're going away.

Thanks for the quick fix.

1 Like

What do you mean by "your authentication"?
As for Password, it works on the website and it logs me into YTTV and it authorizes the other channels.
I know discovery has had issues and seems to be a crap shoot so I am not sure what I am missing.

I changed my password and updated to the pre-release, not sure what else I can do to get the Discovery channels?

2024/02/08 11:37:09.805726 [TVE] action=xvfb display=:878
2024/02/08 11:37:10.444456 [TVE] action=version product=Chrome/109.0.5414.74 jsVersion=10.9.194.9 protocol=1.3 revision=@e7c5703604daa9cc128ccf5a5d3e993513758913
2024/02/08 11:37:10.445321 [TVE] action=page_ready chromeVersion=109
2024/02/08 11:37:10.445775 [TVE] action=navigate url=https://sp.auth.adobe.com/api/v1/authenticate?reg_code=NDW62FF&mso_id=YouTubeTV&domain_name=adobe.com&requestor_id=discovery&noflash=true&deviceType=html5&redirect_url=https%3A%2F%2Fsp.auth.adobe.com%2Fadobe-services%2FcompletePassiveAuthentication
2024/02/08 11:37:10.451282 [TVE] action=request type=Document method=GET url=https://sp.auth.adobe.com/api/v1/authenticate
2024/02/08 11:37:11.539635 [TVE] action=wait_for_page
2024/02/08 11:37:11.583791 [TVE] action=request type=Document method=POST url=https://youtube.auth-gateway.net/saml/saml2/idp/SSOService.php
2024/02/08 11:37:11.583844 [TVE] action=auth_domain domain=youtube.auth-gateway.net
2024/02/08 11:37:11.822707 [TVE] action=request type=Document method=GET url=https://youtube.auth-gateway.net/saml/module.php/authbypass/firstbookend.php redirected_from=https://youtube.auth-gateway.net/saml/saml2/idp/SSOService.php
2024/02/08 11:37:11.944684 [TVE] action=request type=Document method=GET url=https://youtube.auth-gateway.net/saml/module.php/authbypass/firstbookend.php
2024/02/08 11:37:12.032310 [TVE] action=request type=Document method=GET url=https://accounts.google.com/o/oauth2/auth redirected_from=https://youtube.auth-gateway.net/saml/module.php/authbypass/firstbookend.php
2024/02/08 11:37:18.385188 [TVE] action=page_ready
2024/02/08 11:37:18.385278 [TVE] action=wait_for_page done=true reason=page_ready
2024/02/08 11:37:18.385325 [TVE] action=wait_for_auth timeout=24s
2024/02/08 11:37:18.385340 [TVE] action=fill_form u=xxxxxxxxxxxx
2024/02/08 11:37:18.390290 [TVE] action=tvejs msg="googleLogin emailPicker"
2024/02/08 11:37:18.390422 [TVE] action=tvejs msg="googleAccountPicker"
2024/02/08 11:37:19.450286 [TVE] action=request type=Document method=GET url=https://accounts.google.com/v3/signin/challenge/pwd
2024/02/08 11:37:19.551166 [TVE] action=request type=Document method=GET url=https://accounts.google.com/v3/signin/challenge/pwd redirected_from=https://accounts.google.com/v3/signin/challenge/pwd
2024/02/08 11:37:19.765663 [TVE] action=fill_form state=done ignored=true err=&cdproto.Error{Code:-32000, Message:"Execution context was destroyed."}
2024/02/08 11:37:21.133349 [DVR]   indexed 2858 airings (309 channels) [2s fetch, 9s index]
2024/02/08 11:37:24.199815 [DVR]   indexed 123 movies (36 channels) [874ms fetch, 2s index]
2024/02/08 11:37:24.237381 [DVR] Fetching guide data for 310 stations in X-M3U @ 2024-02-16 5:00PM

Please submit diagnostics again.

Just submitted thank you!

Does it work any better if you scan one channel at a time?

I manually scan the channels one-by-one and I still get errors giving me,

adobe auth reg code: Cable provider authentication failed

The channels include most of the Discovery category and FS1 FS2.

@eric

Not sure if related but I just updated server to: 2024.02.08.0626

Edit: TBSHDP works, TBSHD does not work.

TBSHD (Hulu) will no longer play.

Getting this error:

2024/02/08 14:07:05.094802 [ERR] Could not start stream for TVE-Hulu ch6033 TBS: TVE: Could not fetch playlist from turnerlive.akamaized.net: GET: https://turnerlive.akamaized.net/hls/live/572096/tbse/noslate/tv/master.m3u8?hdnts=exp=1707423086~acl=/hls/live/*~id=b716f441706eaaf7a6e330d18df8f918-1707423087~hmac=e478961f0235d514e9f33394aeb5b0cb254bcfc5f082cea0fa4c723a97495cad: 403 Forbidden

1 Like

I got Discovery stations and Fox Sports stations back with this update.
Thank you!

v2024.02.09.1923

• UPDATED: Another attempt at fixing Google authentication issue

1 Like

The last update also fixed my authentication issues with various TVE channels.

1 Like

I agree, I am curious has anyone gotten Fox Deportes to work? I have it on my tv package but its giving me MVPD not supported

Same issue as troyhough

Only TBSHDP works. Rescanned Hulu channels -they both scan fine...

Failed to start stream for ch6033: TVE: Could not fetch playlist from turnerlive.akamaized.net: GET: https://turnerlive.akamaized.net/hls/live/572096/tbse/noslate/tv/master.m3u8?hdnts=exp=1707572596~acl=/hls/live/~id=f4190f4d857997650db5409cad39bca1-1707572597~hmac=81c8cafb39796123fe0cdc0e6a9e150c5b1e00acd642f0fae2724833a0177168: 403 Forbidden
2024/02/10 08:38:22.581830 [HLS] Couldn't generate stream playlist for ch6033-dANY-ip10.0.0.145: TVE: Could not fetch playlist from turnerlive.akamaized.net: GET: https://turnerlive.akamaized.net/hls/live/572096/tbse/noslate/tv/master.m3u8?hdnts=exp=1707572596~acl=/hls/live/
~id=f4190f4d857997650db5409cad39bca1-1707572597~hmac=81c8cafb39796123fe0cdc0e6a9e150c5b1e00acd642f0fae2724833a0177168: 403 Forbidden

Have you tried to update to latest pre release?

Not at home now, but I'm on the release that supposedly fixed it from 2 days ago...

Just an fyi, you don’t need to be at home to update the server. On your phone or PC go to https://my.channelsdvr.net/
and login.

1 Like

Went to look at it this morning and it had auto updated over night itself. Fixed the issue. I normally don't just update without a reason - and knowing exactly what the new changes are. Especially with source(s) tve channels coming & going lately. Appreciate the help...